25 Kasım 2009 Çarşamba

2.AY KARMA AŞIMIZ

Bugün sabah karma aşımızı olmaya sağlık ocağına gittik. O ana kadar ağlayan Berilcik aşıdan sonra cıyak cıyak ağlamaya başladı :) Ama her hali ile çoook sevimli. Tartıldık boyumuzu ölçtürdük. 5.5 kilo 58 cm olmuşuz... Zaten ailede genel kanı da kilo aldığımız yönündeydi. Yanaklar dobidik olduğu için. :)))















Dün internette bulduğum bir siteden Berilin resimleri ile bu cicileri oluşturdum nasıl çok şirin olmamış mı ? :)

17 Kasım 2009 Salı

BERİL 2. AYINDA

Yarın Beril doğalı 2 ay oluyor. İlk 2 ay sıkıntılarla kolikle geçti. Sürekli elimizin altında saç kurutma makinası ile dolaştık bir ara... Akşamları sırf Beril sancıdan ağlamasın rahatlasın diye sıcak suya ısladık onu :) Fotograf makinası da elimizden düşmedi. Berilcik gülümsemeyi öğrendi. Özellikle uykudan uyanınca şirin şirin gülümsemesi yok mu. Tüm aile hayran kaldık. Annesi, teyzesi ve anneannesine sürekli bakıyor sanırım gerçek annenin kim olduğunu keşfetmeye çalışıyor. GEceleri annesinin yastığında yatıyor artık. Yan dönüp ellerini başının altına koyarak melekler gidi uyuyor. Babası sabah işe giderken ona türlü şebeklikler yapıyor. Fren sesi gibi sesler çıkararak gülüyor en çok da ona bayılıyoruz. Artık dönencesini izliyor ve müziğini dinliyor. Daha az ağlıyor daha az sancılanıyor ve uzun süre kendisi ile konuşulsun istiyor. Lafçı olacak bu lafçııııııı :)


Işık çok dikkatini çekiyor lambaya gözünü kırpmadan bakıyor. Geöen hafta balkona çıkardık. Güneşe de aynı şekilde büyülenmiş gibi baktı ... Gitgide daha sevimli bir hal alıyor.