2 Eylül 2010 Perşembe

ARIIIII


Beril 2 gün önce oyuncak sandığı bir arı tarafından işaret parmağından sokuldu. Yavrum benim arıyı da oracıkta öldürmüş :) İğneyi çıkarıp o bölgeyi temizledik. Nasıl canı yandı ise. Bir o kucağı bir bu kucağı istiyor. Bir yandan da elini sıkıp sıkıp bırakıyor. Neyse sonrasında canının acısı geçti de rahatladık.
Bugün de kolunu asansör kapısına sıkıştırıp ödümüzü patlattı. Büyüyüp hareketlendikçe her gün daha da tedbirli olmak gerekiyor. Emeklemede çığır açtı. Bir bakıyorsun kayıp evin bir odasından ya da balkondan çıkıyor. Balkonda fesleğenlere elini sürüp koklarken yakalamış anneannesi geçen gün. Bir başka gün balkon hortumunun içerisindek kalan su ile oynarken :) Allah'tan balkon duvarı ve demirleri çok yüksek de endişelenmiyoruz o konuda.

Bir yerlere tutunarak ayağa kalkabiliyor yan yan yengeç gibi yürüyerek kanepenin bir ucundan diğerine gidebiliyor. Önce "Hayıyyyy" demeyi öğrendi. Bugünlerde "U-A Deyadam Hey Hey Heyyyy" diye bağırarak şarkı söylüyor. Hatta her kelimenin sonuna Hey Hey Heyyyy diyip poposunu yere vura vura zıplıyor. "Babam beni severse" diyoruz "Hah hah hah diiiiyeee" diyor incecik narin sesi ile. Ama o narin ses istemediği bir şey yapıldığında bir anda hönkürmeye başlayabiliyor :)

Sorduğumuzda annesinin babasının ve kendisinin ağzını gözünü saçlarını gösteriyor. Ama hala anne ve baba demeyi beceremedi :) Arada ba ba gibi birşey söylüyor ama bunu çok da anlamlı söyleyemiyor.
Yakında 1 Yaşına basacak olmasına inanamıyoruz. Zaman ne kadar da hızla geçiyor. Ona muhteşem bir birinci yaşgünü kutlaması yapmayı planlıyoruz :)

Hiç yorum yok: